Petaco
Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής
 
Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές
products
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Τσούντα 25-27 , 111 43 , Αθήνα
 Τηλ:210-28 44 760  FAX: 210-28 44 004
 
   
 
Τηλ. Εξυπηρέτηση: 210-28 44 760. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 8:30 - 15:00. Τρίτη: 8:30-17:00. Πέμπτη: 8:30 - 20:00
 
 
Προϊόντα
Untitled Document
ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
HYDROELECTRIC: Ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού / κρύου νερού, χαμηλής ροής
ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΠΛΥΣΤΙΚΑ)
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΑΡΩΘΡΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΛΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ (ΣΚΟΥΠΕΣ)
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΙΦΤΕΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ & ΠΑΝΙΩΝ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ / ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΦΡΟΥ - ΑΠΟΠΛΥΣΗΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & άλλων χώρων
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ - ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ
 
Untitled Document

RotoJet: απόλυτη Αμερικάνικη τεχνολογία στον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών!

 


Βρίσκεστε : ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

pdf
Μοντέλα πεζού χειριστή - Με καλώδιο τροφοδοσίας (Ε) - Χωρίς αυτόματη κίνηση (έλκυση)
Σειρά SCRUB E: ευελιξία για μικρότερους χώρους
Εύκολες στη χρήση, συμπαγείς σε μέγεθος και ευκίνητες μηχανές πλύσης-στέγνωσης δαπέδων με θεωρητική απόδοση καθαρισμού 1.050 m2/h για μικρούς σχετικά χώρους με παρουσία εμποδίων όπως έπιπλα και άλλα αντικείμενα. Μπορούν να καθαρίσουν κινούμενες προς τα εμπρός αλλά και προς τα πίσω, ενώ η κυλινδρική τους βούρτσα επιτρέπει καθαρισμό σχεδόν μέχρι τους τοίχους. Παρά το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν σχετικά μεγάλους κάδους (καθαρού νερού 15 λίτρα, βρώμικου νερού 16 λίτρα), ενώ ο κάδος βρώμικου νερού είναι αποσπώμενος για εύκολο άδειασμα. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν προαιρετικά αξεσουάρ ψεκασμού-αναρρόφησης για καθαρισμό δυσπρόσιτων σημείων ή άλλων επιφανειών και αντικειμένων όπως π.χ. καθίσματα κ.ό.κ.
Σειρά SWIFT E: κορυφαία απόδοση προς τιμή
Η σειρά Swift είναι αποτέλεσμα επίμονης σχεδιαστικής προσπάθειας προκειμένου να κατασκευαστεί μία σειρά ευκίνητων και "μαζεμένων" σε μέγεθος μηχανών πλύσης-στέγνωσης δαπέδων με μεγάλους ωστόσο κάδους (καθαρού νερού 40 λίτρα, βρώμικου νερού 50 λίτρα) και αποδοτικές (1.400 m2/h). Και όλα αυτά σε μία από τις καλύτερες δυνατές τιμές στην κατηγορία τους. Εάν ζητάτε κορυφαίο λόγο απόδοσης προς τιμή σε μηχανές για μικρότερους σχετικά χώρους, εστιάστε την προσοχή σας στη σειρά αυτή.
Σειρά SIGMA E: κορυφαία τεχνική σχεδίαση & απόδοση
Τα μοντέλα SIGMA είναι τα πιο αποδοτικά μηχανήματα της κατηγορίας αυτής (θεωρητική απόδοση 1.400 - 1.550 m2/h) με εξαιρετικά μεγάλους κάδους για ελαχιστοποίηση των νεκρών χρόνων (καθαρού νερού 67 λίτρα, βρώμικου νερού 77 λίτρα) και μεγάλες πιέσεις στο δάπεδο (έως 37 κιλά) για αποτελεσματικό καθαρισμό σε περιπτώσεις επίμονων ρύπων. Διακρίνονται από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά υψηλής ευχρηστίας και αντοχής όπως θερμική προστασία σε κάθε κινητήρα, σύστημα αυτόματης προσαρμογής της βούρτσας στο δάπεδο (A.L.S.) ενώ σχεδόν όλες οι διεργασίες οι σχετικές με τη χρήση τους και τη συντήρησή τους γίνονται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων.
Σειρά SHARON: για δάπεδα με μοκέτες & χαλιά
Τα μοντέλα Sharon είναι η πλέον κατάλληλη λύση για ξεκούραστο καθαρισμό δαπέδων πολλών τετραγωνικών μέτρων με μοκέτες ή χαλιά, καθώς το σταθερό στόμιο ψεκασμού-αναρρόφησης που διαθέτουν προσφέρει πολλαπλάσια ταχύτητα εργασίας. Επιπλέον, το καθαριστικό αποτέλεσμα που παρέχουν, ενισχύεται δραστικά από την περιστρεφόμενη κυλινδρική βούρτσα που διαθέτουν. Τα μοντέλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καθαρισμό γυμνών δαπέδων, ενώ έχουν επίσης τη δυνατότητα να δεχθούν κινητό στόμιο ψεκασμού-αναρρόφησης για καθαρισμό δυσπρόσιτων σημείων ή άλλων επιφανειών και αντικειμένων όπως π.χ. καθίσματα κ.ό.κ.
Μοντέλα πεζού χειριστή - Μπαταριοκίνητα (Β) - Χωρίς αυτόματη κίνηση (έλκυση)
Σειρά SWIFT Β: κορυφαία απόδοση προς τιμή
Η σειρά Swift είναι αποτέλεσμα επίμονης σχεδιαστικής προσπάθειας προκειμένου να κατασκευαστεί μία σειρά ευκίνητων και "μαζεμένων" σε μέγεθος μηχανών πλύσης-στέγνωσης δαπέδων με μεγάλους ωστόσο κάδους (καθαρού νερού 40 λίτρα, βρώμικου νερού 50 λίτρα) και αποδοτικές (1.400 m2/h). Και όλα αυτά σε μία από τις καλύτερες δυνατές τιμές στην κατηγορία τους. Εάν ζητάτε κορυφαίο λόγο απόδοσης προς τιμή σε μηχανές για μικρότερους σχετικά χώρους, εστιάστε την προσοχή σας στη σειρά αυτή.
Σειρά SIGMA Β: κορυφαία τεχνική σχεδίαση & απόδοση
Τα μοντέλα SIGMA είναι τα πιο αποδοτικά μηχανήματα της κατηγορίας αυτής (θεωρητική απόδοση 1.400 - 1.550 m2/h) με εξαιρετικά μεγάλους κάδους για ελαχιστοποίηση των νεκρών χρόνων (καθαρού νερού 67 λίτρα, βρώμικου νερού 77 λίτρα) και άσκηση μεγάλων πιέσεων στο δάπεδο (έως 37 κιλά) για αποτελεσματικό καθαρισμό σε περιπτώσεις επίμονων ρύπων. Διακρίνονται από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά υψηλής ευχρηστίας και αντοχής όπως θερμική προστασία σε κάθε κινητήρα, σύστημα αυτόματης προσαρμογής της βούρτσας στο δάπεδο (A.L.S.) ενώ σχεδόν όλες οι διεργασίες οι σχετικές με τη χρήση τους και τη συντήρησή τους γίνονται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων.
Μοντέλα πεζού χειριστή - Μπαταριοκίνητα (Β) - Με αυτόματη κίνηση (έλκυση) (Τ)
Σειρά SIGMA ΒΤ: κορυφαία τεχνική σχεδίαση
Τα μοντέλα SIGMA ΒΤ έχουν θεωρητική απόδοση 1.800 - 2.000 m2/h, εξαιρετικά μεγάλους κάδους για ελαχιστοποίηση των νεκρών χρόνων (καθαρού νερού 67 λίτρα, βρώμικου νερού 77 λίτρα) και ασκούν μεγάλες πιέσεις στο δάπεδο (έως 37 κιλά) για αποτελεσματικό καθαρισμό σε περιπτώσεις επίμονων ρύπων. Διακρίνονται από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά υψηλής ευχρηστίας και αντοχής όπως θερμική προστασία σε κάθε κινητήρα, σύστημα αυτόματης προσαρμογής της βούρτσας στο δάπεδο (A.L.S.) ενώ το σύστημα αυτόματης έλκυσής τους διαθέτει διαφορικό τύπου αυτοκινήτου με δυνατότητα οπισθοπορείας. Σχεδόν όλες οι διεργασίες οι σχετικές με τη χρήση τους και τη συντήρησή τους γίνονται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων.
Σειρά SIGMA 2 ΒΤ με διπλή βούρτσα: κορυφαία τεχνική σχεδίαση & απόδοση
Τα μοντέλα SIGMA 2 με δύο βούρτσες είναι τα πιο αποδοτικά μηχανήματα της κατηγορίας αυτής (θεωρητική απόδοση 2.475 - 3.600 m2/h) με εξαιρετικά μεγάλους κάδους για ελαχιστοποίηση των νεκρών χρόνων (καθαρού νερού 88 λίτρα, βρώμικου νερού 91 λίτρα). Διακρίνονται από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και αυτοματισμούς υψηλής ευχρηστίας και αντοχής, τα οποία τα κατατάσσουν συγγενικά των μηχανημάτων εποχούμενου (επικαθήμενου) χειριστή. Το σύστημα αυτόματης έλκυσής τους διαθέτει διαφορικό τύπου αυτοκινήτου με δυνατότητα οπισθοπορείας ενώ η συμπαγής ατσάλινη κεφαλή πλύσεως ασκεί πιέσεις στο δάπεδο μέχρι 67 κιλά για τέλεια αποτελέσματα ακόμα και στους πιο δύσκολους ρύπους. Διαθέτουν επίσης θερμική προστασία σε κάθε κινητήρα, σύστημα αυτόματης προσαρμογής της βούρτσας στο δάπεδο (A.L.S.) ενώ σχεδόν όλες οι διεργασίες οι σχετικές με τη χρήση τους και τη συντήρησή τους γίνονται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων.
Μοντέλα επικαθήμενου (εποχούμενου) χειριστή - Μπαταριοκίνητα
Σειρά ZERO: κορυφαία απόδοση / τιμή
Τα μοντέλα Zero με 2 βούρτσες και θεωρητική απόδοση 4.500 m2/h είναι αποτέλεσμα επίμονης σχεδιαστικής προσπάθειας προκειμένου να προσφερθεί μία απλή μηχανή πλύσης-στέγνωσης δαπέδων επικαθήμενου χειριστή σε συμπαγές μέγεθος και σε τιμή που καθιστά τα μοντέλα best-sellers. Εάν ψάχνετε για έναν συνδυασμό άνεσης, παραγωγικότητας, άψογης απόδοσης καθαρισμού και μία από τις καλύτερες τιμές σε μηχανές επικαθήμενου χειριστή, εστιάστε την προσοχή σας στη σειρά αυτή.
Σειρά KRON: κορυφαίος σχεδιασμός & απόδοση
Τα μοντέλα Kron με 2 ή 3 βούρτσες και θεωρητική απόδοση 5.740 - 8.400 m2/h περιλαμβάνουν στη κατασκευή και το σχεδιασμό τους καινοτομίες, αυτοματισμούς και χαρακτηριστικά αξιοπιστίας και ποιότητας που τα κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων μηχανών επικαθήμενου χειριστή της αγοράς. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλους κάδους και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για ελάχιστους νεκρούς χρόνους, θερμική προστασία σε κάθε κινητήρα, σύστημα προστασίας από αφρισμό, σύστημα αυτόματης προσαρμογής της κεφαλής πλύσεως στο δάπεδο (A.L.S.) και ηλεκτρομηχανική ανύψωση της κεφαλής πλύσεως και του μάκτρου. Διαθέτουν επίσης πρωτοποριακό σύστημα μάκτρου δαπέδου με κανάλια επιτάχυνσης και φίλτρο αποφυγής βουλώματος, έτσι ώστε το στέγνωμα, το οποίο είναι το κρίσιμο σημείο κάθε μηχανής πλύσης-στέγνωσης δαπέδων, να είναι το ισχυρό σημείο των μηχανών KRON.

 


 

 
Petaco.gr
cvs

Untitled Document

Σκούπες VAC με φίλτρο νερού: άριστη κατακράτηση μικροσωματιδίων, σκόνης και γύρης, χωρίς ανάγκη χρήσης χαρτοσακκούλας.

 
Petaco.gr

 

PETACO Τσούντα 25-27 , 111 43, Αθήνα γΤηλ: 210-28 44 760 γFAX: 210-28 44 004
© 2002-2019 PETACO.GR, Inc