Petaco
Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής
 
Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές
products
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Τσούντα 25-27 , 111 43 , Αθήνα
 Τηλ:210-28 44 760  FAX: 210-28 44 004
 
   
 
Τηλ. Εξυπηρέτηση: 210-28 44 760. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 8:30 - 15:00. Τρίτη: 8:30-17:00. Πέμπτη: 8:30 - 20:00
 
 
Προϊόντα
Untitled Document
ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
HYDROELECTRIC: Ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού / κρύου νερού, χαμηλής ροής
ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΠΛΥΣΤΙΚΑ)
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΑΡΩΘΡΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΛΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ (ΣΚΟΥΠΕΣ)
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΙΦΤΕΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ & ΠΑΝΙΩΝ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ / ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΦΡΟΥ - ΑΠΟΠΛΥΣΗΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & άλλων χώρων
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ - ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ
 
Untitled Document

Σκούπες VAC με φίλτρο νερού: άριστη κατακράτηση μικροσωματιδίων, σκόνης και γύρης, χωρίς ανάγκη χρήσης χαρτοσακκούλας.

 


Βρίσκεστε : ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ

pdf
Μηχανές Ψεκασμού - Αναρρόφησης (Extraction)
Extract: μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης, χρήση και ως σκούπες
Η υβριδική σειρά Extract περιλαμβάνει μηχανήματα, τα οποία συνδυάζουν με τον οικονομικότερο τρόπο τη λειτουργία σκούπας (αναρροφητήρα) στερεών-υγρών με τη λειτουργία μηχανής ψεκασμού - αναρρόφησης για καθαρισμό μοκετών, χαλιών, καθισμάτων κ.ό.κ.
Σειρά SABRINA: για απαιτητική χρήση ψεκασμού-αναρρόφησης
Η σειρά Sabrina απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται μία αποδοτικότατη επαγγελματική μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης, σε έκδοση κρύου ή ζεστού / κρύου νερού. Όλα τα μοντέλα μπορούν προαιρετικά να δεχτούν στόμιο αναρρόφησης σκόνης με ενσωματωμένο φίλτρο, για σκούπισμα των επιφανειών από τη σκόνη πριν από την πλύση. Τα μικρότερα μοντέλα της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για οικιακή χρήση.
Σειρά SHARON: μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης με σταθερό στόμιο δαπέδου
Τα μοντέλα Sharon είναι η πλέον κατάλληλη λύση για ξεκούραστο καθαρισμό δαπέδων πολλών τετραγωνικών μέτρων με μοκέτες ή χαλιά, καθώς το σταθερό στόμιο ψεκασμού-αναρρόφησης που διαθέτουν προσφέρει πολλαπλάσια ταχύτητα εργασίας. Επιπλέον, το καθαριστικό αποτέλεσμα που παρέχουν, ενισχύεται δραστικά από την περιστρεφόμενη κυλινδρική βούρτσα που διαθέτουν. Τα μοντέλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καθαρισμό γυμνών δαπέδων, ενώ έχουν επίσης τη δυνατότητα να δεχθούν κινητό στόμιο ψεκασμού-αναρρόφησης για καθαρισμό δυσπρόσιτων σημείων ή άλλων επιφανειών και αντικειμένων όπως π.χ. καθίσματα κ.ό.κ.
RotoJet: Ηλεκτρικό περιστροφικό εργαλείο ψεκασμού - αναρρόφησης
Το RotoJet είναι ένα ηλεκτρικό περιστροφικό εργαλείο ψεκασμού-αναρρόφησης, το οποίο συνδέεται σε μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης αντικαθιστώντας το χειροκίνητο στόμιο. Αντιπροσωπεύει μία σχετικά καινούρια αμερικάνικη τεχνολογία, η οποία γρήγορα έφτασε να θεωρείται η απόλυτη φορητή μέθοδος επαγγελματικού καθαρισμού χαλιών παγκοσμίως, καθώς επιτρέπει στον επαγγελματία να παρέχει τα τελειότερα αποτελέσματα, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο...δουλεύοντας με το ένα χέρι.
Μηχανές Ενεργού αφρού - Αναρρόφησης
Σειρά FOAM: μηχανές ενεργού αφρού-αναρρόφησης (απαιτείται σύνδεση σε αεροσυμπιεστή)
Οικονομικές μηχανές ενεργού αφρού-αναρρόφησης με ρυθμιζόμενη υγρασία και σε εκδόσεις κρύου ή ζεστού αφρού, των οποίων η παραγωγή αφρού απαιτεί σύνδεση σε αεροσυμπιεστή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μία μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης (εξάλλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΚΑΙ ως απλές μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης), με επιπρόσθετο πλεονέκτημα το γρήγορο στέγνωμα των επιφανειών, καθώς ο αφρός δεν "ποτίζει" σε βάθος. Η απόδοση των μηχανών αυτών είναι περίπου 20-30 καθίσματα ανά ώρα, ενώ καταναλώνουν περίπου 30-40 gr διαλύματος (1 μέρος νερό - 4 μέρη χημικό) ανά κάθισμα. Η συγκεκριμένη σειρά είναι συνηθισμένη επιλογή πλυντηρίων αυτοκινήτων.
Σειρά FOAM PLUS: μηχανές ενεργού αφρού-αναρρόφησης με ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή
Μηχανές ενεργού αφρού-αναρρόφησης με ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή για αυτόνομη λειτουργία, με ρυθμιζόμενη υγρασία και σε εκδόσεις κρύου ή ζεστού αφρού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μία μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης (εξάλλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΚΑΙ ως απλές μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης), με επιπρόσθετο πλεονέκτημα το γρήγορο στέγνωμα των επιφανειών, καθώς ο αφρός δεν "ποτίζει" σε βάθος. Είναι ιδανικές για γρήγορο καθαρισμό καθισμάτων και μαξιλαριών σε αυτοκίνητα, πούλμαν, πλοία, αεροπλάνα, θέατρα, κινηματογράφους, γραφεία, σαλόνια κ.ό.κ. Η απόδοση των μηχανών αυτών είναι περίπου 20-30 καθίσματα ανά ώρα, ενώ καταναλώνουν περίπου 30-40 gr διαλύματος (1 μέρος νερό - 4 μέρη χημικό) ανά κάθισμα.

 


 

 
Petaco.gr
cvs

Untitled Document

Βιομηχανία με...πολλές "αναλώσιμες" παροπλισμένες σκούπες; Ίσως χρειάζεστε κάτι πραγματικά σχεδιασμένο για βιομηχανική χρήση!

 
Petaco.gr

 

PETACO Τσούντα 25-27 , 111 43, Αθήνα γΤηλ: 210-28 44 760 γFAX: 210-28 44 004
© 2002-2019 PETACO.GR, Inc