Petaco
Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής
 
Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές
products
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Τσούντα 25-27 , 111 43 , Αθήνα
 Τηλ:210-28 44 760  FAX: 210-28 44 004
 
   
 
Τηλ. Εξυπηρέτηση: 210-28 44 760. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 8:30 - 15:00. Τρίτη: 8:30-17:00. Πέμπτη: 8:30 - 20:00
 
 
Προϊόντα
Untitled Document
ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
HYDROELECTRIC: Ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού / κρύου νερού, χαμηλής ροής
ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΠΛΥΣΤΙΚΑ)
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΑΡΩΘΡΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΛΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ (ΣΚΟΥΠΕΣ)
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΙΦΤΕΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ & ΠΑΝΙΩΝ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ / ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΦΡΟΥ - ΑΠΟΠΛΥΣΗΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & άλλων χώρων
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ - ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ
 
Untitled Document

Βιομηχανία με...πολλές "αναλώσιμες" παροπλισμένες σκούπες; Ίσως χρειάζεστε κάτι πραγματικά σχεδιασμένο για βιομηχανική χρήση!

 
 

 

 

Νομικοί όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου www.petaco.gr

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: η περιήγησή σας στο διαδικτυακό μας τόπο και η χρήση των πληροφοριών και παροχών που εμπεριέχονται σε αυτόν σημαίνει κατανόηση και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων.

 

1) Προστασία προσωπικού απορρήτου - Επικοινωνία: κατά την επίσκεψή σας και περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, συλλέγουμε διάφορες -ανώνυμες στη συντριπτική πλειοψηφία- πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να εξαγάγουμε στατιστικούς δείκτες για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου και συμπεράσματα που μας βοηθούν στη βελτίωσή του. Οι πληροφορίες αυτές είναι ο παροχέας σας πρόσβασης στο διαδίκτυο, η διεύθυνση δικτύου (IP address), η χώρα πρόσβασης, το λειτουργικό σας σύστημα, η ανάλυση της οθόνης σας, η διαδρομή που ακολουθήσατε κ.α.

 

Πλέον αυτών, λαμβάνουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας γνωρίζετε συμπληρώνοντας κάποια φόρμα επικοινωνίας, επικοινωνώντας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,  επικοινωνώντας με το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.  Στις περιπτώσεις αυτές, δηλώνουμε υπεύθυνα πως οι πληροφορίες αυτές θεωρούνται εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται από την PETACO και μόνο, προς εξυπηρέτησή σας, χωρίς να κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση μεταβίβασης μέρους ή όλων των πληροφοριών αυτών σε συνεργαζόμενη επιχείρηση, η οποία εξυπηρετεί την περιοχή σας / αγορά σας προς εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και μόνο. Εξαίρεση επίσης αποτελεί η περίπτωση κοινοποίησης των πληροφοριών αυτών, επειδή θεωρήσαμε ότι αυτό απαιτείται για τη συμμόρφωσή μας προς το νόμο.

 

Επικοινωνία σας με την PETACO, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, δεν δημιουργεί για εσάς οποιαδήποτε δέσμευση, όπως υποχρέωση αγοράς κ.ό.κ. Σημαίνει όμως αυτόματη αποδοχή του ενδεχόμενου επικοινωνίας δικής μας ή συνεργαζόμενης επιχείρησης με εσάς τηλεφωνικώς, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλον τρόπο προς εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Δηλώνουμε υπεύθυνα πως η PETACO δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για αποστολή αυτόκλητου διαφημιστικού υλικού (spam) ή για μελλοντική προώθηση πωλήσεων, παρά μόνο μετά από δική σας ειδική έγκριση.

 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην ανταποκριθεί σε προσπάθεια επικοινωνίας την οποία θεωρεί ελλειπή, παραπλανητική, κακόβουλη ή άσχετη με το σκοπό του διαδικτυακού της τόπου.

 

 

2) Ορθότητα - Εγκυρότητα πληροφοριών: ο διαδικτυακός μας τόπος εμπεριέχει μεγάλο όγκο πληροφοριών, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται περιγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά,  φωτογραφίες προϊόντων, κατάλογοι σε ηλεκτρονική μορφή, συμβουλές αγοράς κ.α. Η  PETACO δηλώνει ότι καταβάλει σημαντική προσπάθεια, ούτως ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι ενημερωμένες και απαλλαγμένες από λάθη ή παραλείψεις. Ωστόσο, η πιθανότητα αυτό να μη συμβαίνει στο σύνολο των πληροφοριών, οι οποίες εμπεριέχονται στο διαδικτυακό της τόπο δεν μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως. Η PETACO δε φέρει ουδεμία ευθύνη για διαφυγόντα κέρδη ή ζημιές που τυχόν προκληθούν από το ότι οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο διαδικτυακό της τόπο θεωρήθηκαν αυτονόητα ως σωστές ή ακριβείς.

 

Μερικές ειδικότερες επισημάνσεις σχετικά με την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών είναι οι ακόλουθες:

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι δυνατόν να δίνονται κατά προσέγγιση. Ειδικά όσον αφορά τις θεωρητικές επιδόσεις των προϊόντων, αυτές υπολογίζονται υπό ιδανικές συνθήκες και συνεπώς μπορεί να αποκλίνουν σημαντικά από αυτές τις οποίες θα διαπιστώσετε εσείς στη πράξη.

 

Οι φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν προϊόντα δεν είναι υπό σταθερή κλίμακα, μπορεί να έχουν υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία χάρην αισθητικής βελτίωσης και μπορεί να απεικονίζουν και εξοπλισμό, ο οποίος είναι προαιρετικός ή ξένος προς το προϊόν υπό επίδειξη. Υπάρχει επίσης περίπτωση να μην απεικονίζουν το υπό περιγραφή προϊόν, αλλά άλλο παρεμφερές, με επουσιώδης εμφανισιακές διαφορές.

 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το συνοδευτικό ή προαιρετικό εξοπλισμό, την εμφάνιση και τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού, ο οποίος περιγράφεται στο διαδικτυακό της τόπο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να υποχρεούται σε άμεση ενημέρωση του διαδικτυακού της τόπου.

  

 

3) Πνευματική ιδιοκτησία: ολόκληρο το υλικό του παρόντος διαδικτυακού τόπου, όπως πληροφορίες,  δεδομένα, κατάλογοι, εικόνες, γραφικά, πρότυπα σχεδιασμού, βάσεις δεδομένων, λογισμικό, κ.ό.κ. αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της PETACO ή των προμηθευτών της και προστατεύεται από διεθνείς και εθνικούς νόμους προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του υλικού αυτού και η διανομή του με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε τρίτο.

 

 

4) Σήματα:  «PETACO», «ΠΕΤΑΚΟ» και "petaco.gr", αποτελούν εμπορικά σήματα και / ή διακριτικούς τίτλους μας. Απαγορεύεται η χρήση αυτών (ή παρεμφερών παραγώγων), η σχετική με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι δική μας, με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση του αγοραστικού κοινού και με οποιονδήποτε δυσφημιστικό για την εταιρεία μας τρόπο.  

 

 

5) Άδεια χρήσης και πρόσβασης: η PETACO σας παραχωρεί μία υπό όρους άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης του διαδικτυακού της τόπου. Απαγορεύεται η καταφόρτωσή του και η αποθήκευσή του (με εξαίρεση την αυτόματη εναποθήκευση σελίδων για γρήγορη πρόσβαση και τους καταλόγους προϊόντων σε ηλεκτρονική μορφή), η εμπορική χρήση του από οποιονδήποτε τρίτο, η μετατροπή του και η χρήση του για εξαγωγή- περισυλλογή δεδομένων (data-mining).

 

Η PETACO παραχωρεί ανακλητό, μη-αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας υπερσυνδέσμου (hyperlink) προς το διαδικτυακό της τόπο με τον όρο πως ο υπερσύνδεσμος δεν χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ψευδή, παραπλανητική ή απαξιωτική εντύπωση για την PETACO, τα προϊόντα της και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πως ο υπερσύνδεσμος δεν δημιουργείται με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση των πληροφοριών που εμπεριέχονται στο διαδικτυακό μας τόπο από τρίτους, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της PETACO. Η δημιουργία υπερσυνδέσμου δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση για την PETACO, όπως λ.χ. διατήρησης της δομής του διαδικτυακού της τόπου προκειμένου να μη νεκρωθούν τυχόν υπερσύνδεσμοι κλπ.

 


 

 

 

 
Petaco.gr
cvs

Untitled Document

Σκούπες VAC με φίλτρο νερού: άριστη κατακράτηση μικροσωματιδίων, σκόνης και γύρης, χωρίς ανάγκη χρήσης χαρτοσακκούλας.

 


 
 

Petaco.gr

 

PETACO Τσούντα 25-27 , 111 43, Αθήνα γΤηλ: 210-28 44 760 γFAX: 210-28 44 004
© 2002-2019 PETACO.GR, Inc