Petaco
Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής
 
Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές
products
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Τσούντα 25-27 , 111 43 , Αθήνα
 Τηλ:210-28 44 760  FAX: 210-28 44 004
 
   
 
Τηλ. Εξυπηρέτηση: 210-28 44 760. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 8:30 - 15:00. Τρίτη: 8:30-17:00. Πέμπτη: 8:30 - 20:00
 
 
Προϊόντα
Untitled Document
ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
HYDROELECTRIC: Ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού / κρύου νερού, χαμηλής ροής
ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΠΛΥΣΤΙΚΑ)
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΑΡΩΘΡΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΛΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ (ΣΚΟΥΠΕΣ)
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΙΦΤΕΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ & ΠΑΝΙΩΝ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ / ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΦΡΟΥ - ΑΠΟΠΛΥΣΗΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & άλλων χώρων
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ - ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ
 
Untitled Document

Βιομηχανία με...πολλές "αναλώσιμες" παροπλισμένες σκούπες; Ίσως χρειάζεστε κάτι πραγματικά σχεδιασμένο για βιομηχανική χρήση!

 
 

 

 
  Τα νέα μας
27 - 29 ΑΠΡ 2007 : Συμμετοχή στη 2η AUTO STATION CARE

Από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2007, η PETACO θα συμμετάσχει στη 2η έκθεση Auto Station Care για πρατήρια υγρών καυσίμων, πάρκινγκ, πλυντήρια και σταθμούς φροντίδας αυτοκινήτων στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση, στο 1ο επίπεδο (ισόγειο), περίπτερο 18. Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.

22 - 26 ΦΕΒ 2007 : Συμμετοχή στην 20η έκθεση ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

Από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2007, η PETACO θα παρουσιάσει τα κυριότερα προϊόντα της που απευθύνονται στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών και γενικότερα στις επιχειρήσεις εστίασης στην 20η έκθεση Τροφίμων & Ποτών στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα. Η επίσκεψή σας θα μας τιμήσει.

06 OKT 2006 : "Στον αέρα" ο ανανεωμένος διαδικτυακός μας τόπος!

Στον αέρα βρίσκεται πλέον ο ανανεωμένος διαδικτυακός μας τόπος, για τον οποίο φιλοδοξούμε να θεωρηθεί ως ένας από τους πιο προηγμένους, εύχρηστους και περιεκτικούς Ελληνικούς διαδικτυακούς τόπους. Σχεδιάσθηκε με το μυαλό επικεντρωμένο στον πελάτη-χρήστη, του οποίου την ενημέρωση θελήσαμε να κάνουμε όσο πιο εύκολη και ολοκληρωμένη μπορούσαμε.

15 ΙΟΥΛ 2006 : Παρουσίαση του ROTOJET στην Ελληνική αγορά

Η PETACO διαθέτει πλέον στην Ελληνική αγορά το RotoJet: ένα ηλεκτρικό περιστροφικό εργαλείο ψεκασμού αναρρόφησης κατοχυρωμένης Αμερικάνικης τεχνολογίας, το οποίο θεωρείται η απόλυτη μέθοδος επαγγελματικού καθαρισμού χαλιών & μοκετών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία προϊόντων "ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ".

05 - 07 ΜΑΙ 2006 : Συμμετοχή στην έκθεση AUTO STATION CARE

Από τις 5 έως τις 7 Μαϊου 2006, η PETACO θα συμμετάσχει στην 1η έκθεση Auto Station Care στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση, για τον εξοπλισμό πλυντηρίων αυτοκινήτων και σταθμών βενζίνης. Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερό μας.

27 - 29 IAN 2006 : Συμμετοχή στην έκθεση EXPRO CLEAN

Από τις 27 έως τις 29 Ιανουαρίου 2006, η PETACO θα συμμετάσχει στην 5η έκθεση Expro Clean για τον επαγγελματικό καθαρισμό, την υγιεινή και την απολύμανση, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερό μας.

24 IAN 2006 : Κυκλοφόρησε ο νέος μας κατάλογος

Κυκλοφόρησε ο νέος, εκτεταμένος μας κατάλογος προϊόντων, 112 σελίδων. Κατεβλήθη ιδιαίτερη προσπάθεια να οργανωθεί σωστά και να παρουσιαστεί ξεκάθαρα η ύλη κατά ενότητα προϊόντων, ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί το έργο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Μπορείτε να "κατεβάσετε" τον νέο μας κατάλογο σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) από την αντίστοιχη σελίδα του site μας. Εάν επιθυμείτε να τον προμηθευτείτε σε έντυπη μορφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

08 ΑΥΓ 2005 : Παρουσίαση του HYDROELECTRIC στην Ελλάδα

Η PETACO διαθέτει από σήμερα στην Ελληνική αγορά το HydroElectric: ένα καινοτόμο μηχάνημα επαγγελματικού - βιομηχανικού καθαρισμού με κατοχυρωμένη τεχνολογία, το οποίο έρχεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των βιομηχανικών ατμοκαθαριστών και των πλυστικών μηχανημάτων ζεστού νερού. Το HydroElectric έχει εξαιρετικές εφαρμογές μεταξύ άλλων στη βιομηχανία τροφίμων καθώς το ηλεκτρικό θερμαντικό του σύστημα το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε κλειστούς και "ευαίσθητους" χώρους.

04 ΑΠΡ 2005 : Νέα γραφεία & έκθεση στη Μεταμόρφωση Αττικής

Από τις 5 Απριλίου 2005, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και λόγω αυξημένων απαιτήσεων σε χώρο, η PETACO μεταφέρεται στα νέα της γραφεία στην Μεταμόρφωση Αττικής. Τα νέα μας γραφέια έχουν άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

18 - 21 ΜΑΡ 2005 : Παρουσίαση των Κεντρικών Συστημάτων Καθαρισμού στην έκθεση "ΔΟΜΗΣΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ"

Από 18 έως 21 Μαρτίου, η PETACO θα παρουσιάζει τα οικιακά Κεντρικά Συστήματα Καθαρισμού στην έκθεση "ΔΟΜΗΣΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ" στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, Λεωφ. Κηφισίας 124. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

01 ΑΥΓ 2004 : Παρουσίαση της τεχνολογίας καθαρισμού με ατμό

Την 1η Αυγούστου, στην αίθουσα Ν.Γερμανός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, η PETACO συμμετείχε σε σεμινάριο σχετικό με τις νέες τεχνολογίες καθαρισμού & απολύμανσης, παρουσιάζοντας τη τεχνολογία καθαρισμού με ατμό, στα πλαίσια του συνεδρίου των Συνδέσμων Επιχειρήσεων Kαθαρισμού Β. Ελλάδας. Η παρουσίαση περιελάμβανε τις ενότητες: Αρχές Λειτουργίας Ατμοκαθαριστών, Καταλληλότητα κατά εφαρμογή, Επιλογή ατμοκαθαριστών, Μύθοι & αλήθειες σχετικές με τον καθαρισμό με ατμό. Περιελάμβανε επίσης ζωντανή επίδειξη λειτουργίας και χρήσης επαγγελματικού ατμοκαθαριστή.

12 ΜΑΙ 2004 : Συγκέντρωση των αντιπροσώπων της TECNOVAP

Με την ευκαιρία της έκθεσης ISSA/INTERCLEAN 2004 στο Amsterdam, διοργανώθηκε συγκέντρωση των αντιπροσώπων της Tecnovap απ'όλο το κόσμο. Η Tecnovap, εταιρεία η οποία εξέλιξε την τεχνολογία καθαρισμού με ατμό, αντιπροσωπεύει για εμάς την καινοτομία, την ποιότητα και τη ξεχωριστή επιχειρηματική φιλοσοφία και γι'αυτό είμαστε περήφανοι να ενσωματώνουμε τα προϊόντα της στη γκάμα μας. Στη φωτογραφία, η συμμετέχουσα ομάδα της PETACO με τον πρόεδρο της TECNOVAP κο Giuliano Franchini, ο οποίος φάνηκε να περνάει καλύτερα με την ελληνική παρέα.

14 IAN 2004 : Κυκλοφόρησε ο νέος μας κατάλογος

Κυκλοφόρησε ο έντυπος κατάλογος των προϊόντων μας. Για να τον προμηθευτείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

20 ΑΥΓ 2003 : "Στον αέρα" ο νέος μας δικτυακός τόπος www.petaco.gr!

O εκτενής αυτός δικτυακός τόπος, σχεδιάστηκε προσανατολισμένος στην εμπειρία και διευκόλυνση του χρήστη. Φιλοδοξούμε ότι θα αποτελέσει ένα αξιόλογο εργαλείο και για πελάτες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μηχανήματα καθαρισμού και θέλουν να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν επενδύσουν σε συγκεκριμένο είδος εξοπλισμού, και για γνώστες οι οποίοι θέλουν να ενημερωθούν για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εξοπλισμού. Φυσικά, η αξία ενός δικτυακού τόπου έγκειται και στο κατά πόσο αυτός παραμένει ενήμερος των εξελίξεων και εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες ακολουθώντας τις ανάγκες των επισκεπτών του. Για όλα αυτά, παραμείνετε συντονισμένοι.

 

 

 

 
Petaco.gr
cvs

Untitled Document

Υπερατμός: καθαρισμός, γυάλισμα, απολύμανση, εξουδετέρωση οσμών

 


 
 

Petaco.gr

 

PETACO Τσούντα 25-27 , 111 43, Αθήνα γΤηλ: 210-28 44 760 γFAX: 210-28 44 004
© 2002-2019 PETACO.GR, Inc