Petaco
Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής
 
Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές
products
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Τσούντα 25-27 , 111 43 , Αθήνα
 Τηλ:210-28 44 760  FAX: 210-28 44 004
 
   
 
Τηλ. Εξυπηρέτηση: 210-28 44 760. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 8:30 - 15:00. Τρίτη: 8:30-17:00. Πέμπτη: 8:30 - 20:00
 
 
Προϊόντα
Untitled Document
ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
HYDROELECTRIC: Ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού / κρύου νερού, χαμηλής ροής
ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΠΛΥΣΤΙΚΑ)
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΑΡΩΘΡΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΛΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ (ΣΚΟΥΠΕΣ)
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΙΦΤΕΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ & ΠΑΝΙΩΝ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ / ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΦΡΟΥ - ΑΠΟΠΛΥΣΗΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & άλλων χώρων
ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ - ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ
 
Untitled Document

Βιομηχανία με...πολλές "αναλώσιμες" παροπλισμένες σκούπες; Ίσως χρειάζεστε κάτι πραγματικά σχεδιασμένο για βιομηχανική χρήση!

 
 

 

 

Επιθυμώ συνεργασία με την PETACO

ηΕάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την PETACO, τότε αυτομάτως και η PETACO ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί σας.

 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο προφίλ συνεργατών το οποίο αναζητούμε. Προμηθευτές επαγγελματικού εξοπλισμού, νοσοκομειακού εξοπλισμού, εξοπλισμού πλοίων, βιομηχανικών ειδών, εργαλείων, αγροτικών προϊόντων, ειδών καθαρισμού, καταστήματα γενικού εμπορίου, τεχνικοί, σύμβουλοι επιχειρήσεων είναι μερικοί από τους συνεργάτες μας.

 

Οποιοδήποτε σχεδόν κι αν είναι το αντικείμενό σας, οποιοδήποτε σχεδόν κι αν είναι το πελατολόγιό σας, είναι βέβαιο ότι μέσα στην πληθώρα προϊόντων μας υπάρχουν κάποιες άριστες προτάσεις για τους πελάτες σας και κερδοφόρες για εσάς.

 

Εμείς από τη μεριά μας σας εγγυώμαστε:

 

  • Πρόσβαση σε λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας: έχουμε ερευνήσει και ερευνούμε διαρκώς την αγορά πριν από εσάς για εσάς και διαθέτουμε τα προϊόντα τα οποία...θα θέλατε να διαθέτετε. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παρέχετε στους πελάτες σας τεράστια επιλογή από καινοτομικά προϊόντα με υψηλή εξειδίκευση και ποιότητα, σε ανταγωνιστικότατες τιμές.
  • Υψηλά επίπεδα υποστήριξης: η PETACO παρέχει συνεχή εκπαίδευση των πωλητών σας στις τεχνολογίες καθαρισμού, τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της και την αναγνώριση των αναγκών του τελικού χρήστη, που οδηγεί σε άριστες προτάσεις αγοράς και σε ικανοποιημένους πελάτες. Ωστόσο, για επιχειρήσεις με απλές ανάγκες που δεν επιθυμούν να επενδύσουν χρόνο προκειμένου να γίνουν ειδικοί στα μηχανήματα καθαρισμού, η PETACO  παρέχει 24ωρη τηλεφωνική καθοδήγηση και υποστήριξη πωλήσεων. Παρέχει τέλος  ενημερωμένο και καλά οργανωμένο υλικό σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική γλώσσα. Ξεχάστε λοιπόν τους πάκους φυλλαδίων σε ξένες γλώσσες με τα οποία προσπαθούσατε μέχρι τώρα να βγάλετε άκρη εσείς και οι πελάτες σας.
  • Κάλυψη-εγγύηση για τους πελάτες σας: το πιο έυκολο πράγμα είναι να πουλήσουμε ένα μηχάνημα. Το πιο δύσκολο είναι να το υποστηρίξουμε σωστά, με οδηγίες στην ελληνική γλώσσα όπως απαιτεί η νομοθεσία, με εγγύηση, με ύπαρξη εξειδικευμένου κέντρου επισκευής, με διάθεση ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Για εσάς αφήσαμε τα εύκολα και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα. Το όνομα PETACO εγγυάται στους πελάτες σας πως δεν θα βρεθούν ποτέ να ψάχνουν εκνευρισμένοι όλη την αγορά γιατί εσείς συμμετείχατε στο πείραμα κάποιου εισαγωγέα που έφερε μία παρτίδα μηχανημάτων και δεν την ξαναέφερε ποτέ.
  • Προσωπικό ενδιαφέρον: νοιαζόμαστε για τους συνεργάτες μας, την ευημερία τους και την καλή εικόνα που αυτοί δίνουν στους πελάτες τους. Το ενδιαφέρον μας αυτό προέρχεται από εταιρική φιλοσοφία και γι'αυτό δεν περιορίζεται στους συνεργάτες μας που κάνουν μεγάλο τζίρο. Δεν ισχυριζόμαστε πως είμαστε τέλειοι ή αλάνθαστοι, αλλά εγγυώμαστε πως δουλεύουμε σκληρά για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμησή των συνεργατών μας.

 

Θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-28 44 760 για να συζητήσουμε περαιτέρω το ενδεχόμενο συνεργασίας μας.

 

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας:

 
Επωνυμία επιχείρησης:
Αντικείμενο επιχείρησης:
Περιοχή (πόλη/χωριό-νομός):
Ονομ/μο υπεύθυνου: *
Τηλέφωνο: *
E-mail:
Τυχόν σχόλια - ερωτήσεις:

*:υποχρεωτικά πεδία


 

 

 

 
Petaco.gr
cvs

Untitled Document

Σκούπες VAC με φίλτρο νερού: άριστη κατακράτηση μικροσωματιδίων, σκόνης και γύρης, χωρίς ανάγκη χρήσης χαρτοσακκούλας.

 


 
 

Petaco.gr

 

PETACO Τσούντα 25-27 , 111 43, Αθήνα γΤηλ: 210-28 44 760 γFAX: 210-28 44 004
© 2002-2019 PETACO.GR, Inc